måndag 7 maj 2012

Muslimsk demografi

ISLAMISERINGEN I Danmark röstar 89,1 procent av muslimerna på vänstern. I Frankrike uppgår antalet till 95 procent. Denna tendens är densamma över hela västvärlden. Således är muslimsk invandring i själva verket import av valboskap för vänstern. Därför är det inte förvånande att vänsterpartier är de som arbetar hårdast för att öppna våra gränser för mer icke-västerländsk invandring. De belastar sina egna länder med resurssvaga invandrare från mindre civiliserade kulturer för att säkra sina egna omval. De bjuder in folk till vår del av världen som skaffar många barn och bara kan hantera ett fåtal typer av jobb och som därför alltid kommer att rösta på socialisterna.

Medan våra stater och kommuner spenderar miljarder euro, kronor och pund på invandrare, måste vi övriga betala mer och mer i skatt. Några av mina vänner konfronterade ordföranden för Europeiska kommissionen, José Manuel Barroso, för ett par år sedan när de av en slump stötte på Barroso när han kom ut från en dyr restaurang. De frågade honom i en anklagande ton: “Vet du att du skapar en massa problem för framtida generationer genom att låta så många utlänningar komma till Europa?” Barroso svarade ilsket: “Våra barn får hantera sina egna problem”. Barroso skapar medvetet problem som redan har lett till en ekonomisk och samhällelig katastrof med många sårade och döda. Han vill att hans egna och andras barn skall rensa upp i röran han kommer att lämna efter sig när han går i pension på sin EU-finansierade megapension. Barroso är en brottsling och en fegis om du frågar mig.
Smutsiga små hemligheter
Våra politiker och statistiker (som avlönas av politiker) gör sitt bästa för att behålla sin smutsiga lilla hemlighet, antalet muslimer i våra länder. Det verkliga antalet är begravt under olika sätt att kategorisera om en person är invandrare, 2:a, 3: e eller 4:e generationens ättling av invandrare, eller egentligen en infödd västerlänning. Därför kommer en tidpunkt då infödda västerlänningar kommer att vara minoriteter i sina egna hemländer mycket tidigare än vad myndigheterna säger. Men vi behöver inte vänta så länge, eftersom våra länder inte behöver ha en befolkning som är 50 procent muslimer för att nå en kritisk massa – den kritiska punkten – där vi tvingas in i en period av barbari. Som mina vänner på Gates of Vienna nyligen rapporterat i “Lögn, förbannad lögn och den norska statistikbyrån“, “Hälften av Oslos invånare kommer 2040 att vara invandrare”. Många av våra storstäder, däribland många huvudstäder, kommer att ha muslimsk majoritet långt innan det finns en sådan majoritet i landet som helhet.
Andra demografiska faktorer
Många människor tror att invandring och födelsetalen är de kritiska faktorerna. Men det finns andra demografiska faktorer som kan uppväga dessa när det gäller muslimsk demografi i våra huvudstäder och andra stora städer. Vi kan kalla det “dra- och tryck-faktorer” (pull and push factors) – faktorer som drar muslimer till våra största städer och trycker icke-muslimer ur städerna.
Dra-faktorer (som drar fler muslimer till de stora städerna):
- Alla olika typer av invandring.
Schengenavtalet, som gör det möjligt för invandrare från andra länder att i flock ta sig från kontinenten till vissa områden med bättre levnadsvillkor för muslimer (nordiska städer med högre sociala förmåner och andra orsaker som anges nedan).
- Stora städer har ofta en muslimsk gemenskap som lockar ännu fler muslimer då de föredrar att leva bland andra muslimer.
- Stora städer har billiga subventionerade bostäder som är överkomliga för fattiga människor vilket muslimer ofta är, eftersom de är mindre intresserade av att få en utbildning och ett arbetsliv.
- Stora städer med billigt subventionerat boende är mer attraktiva för människor som kommer från en kultur som har färre estetiska förväntningar om boende och miljö. Där kan de leva med andra muslimer i shariakolonier vilket ger högre social status än att leva i en fin stadsdel.
- Stora städer erbjuder bättre möjligheter att tjäna pengar som outbildad (som relativt många muslimer är), t.ex. genom att sälja snabbmat och köra taxi. I dessa jobb kan muslimer tjäna pengar utan att behöva spendera tid med icke-muslimska kollegor.
- Unga muslimer uppmuntras att inte röra sig bort från det muslimska samfundet i de stora städerna, eftersom detta gör det svårt för resten av samhället att utöva social kontroll.
Pådrivande faktorer (som trycker bort icke-muslimer från de stora städerna):
- Icke-muslimer tenderar att flytta ut av de stora städerna på grund av stigande etniska spänningar och konflikter.
- Flera icke-muslimer försöker leva ute i landet när de får barn.
- Den moderna arbetsmarknaden gör det möjligt för framför allt välutbildade människor att leva utanför de stora städerna med hjälp av internet.
- Icke-muslimer tenderar att flytta till platser där det finns färre muslimer i området och i deras barns dagis, förskolor och skolor.
Och vad kommer att hända när antalet muslimer i våra storstäder rör sig mot 20, 30, 40 och 50 procent? Ta ditt lokala muslimska getto och multiplicera det med 20.
Text och översättning: Nicolai Sennels, psykolog
Ursprungligen publicerad på Jihad Watch den 1 april

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar