torsdag 17 maj 2012

Är inte extrema islamister i Sveriges riksdag värre?


ISLAMISMEN MITT IBLAND OSS: Ingen kan väl vid det här laget ha undgått uppståndelsen kring gårdagens Uppdrag granskning, där man med hjälp av dold kamera på bästa sändningstid kunde avslöja svenska muslimska ledares sanna ansikte, och vad som egentligen pågår innanför väggarna på merparten av Sveriges alla största moskéer. Det är självklart alldeles ypperligt att den bakom ljuset förda svenska befolkningen tillåts ta del av sanningen på detta sätt då och då, men om man nu blir upprörd över detta skulle man antagligen bli fullständigt vettskrämd om man på motsvarande sätt fick veta att ännu extremare islamister än så sitter i Sveriges riksdag, bl.a. som representanter för riksdagens största regeringsparti Moderaterna.
Följande 10 minuter långa och högst effektivt klippta minidokumentär sattes ursprungligen ihop av bloggen Politiskt Inkorrekt, och är späckad med filmade privata uttalanden av riksdagens mest extrema islamist Abdirisak Waberi, vilka får “avslöjandena” i gårdagens Uppdrag granskning att fullständigt blekna i jämförelse.

Denna bara MÅSTE ses av alla som över huvud taget blev upprörda över gårdagens Uppdrag granskning, och när nu Svenssons ute i stugorna för en gångs skull fick en glimt av sanningen om islams representanter i Sverige igår, känns det som ett utmärkt tillfälle att följa upp med denna långt mer skrämmande sanning av samma slag.
Vi skulle därför idag vilja be om er hjälp att sprida denna film överallt – på Facebook, Twitter, bloggar, diskussionsforum, i mail till era vänner, runt fikabordet på jobbet och i varenda kommentarsfält och övrig online-diskussion som över huvud taget relaterar till det som framkom i gårdagens Uppdrag granskning.
Länken sprids lämpligtvis tillsammans med den lika enkla som självklara frågan: Om man upprörs över den extrema islamismen i Sveriges moskéer, vad tycker man då om att ha den på plats mitt i Sveriges riksdag och regering?
Dessutom, alla PK-representanter som igår såg sig så illa tvungna att öppet ta avstånd från alla dessa muslimska ledare i Sveriges största moskéer efter Uppdrag gransknings avslöjanden om deras sanna ansikten, vad säger dessa om att ha motsvarande stenåldersmentalitet representerad i Sveriges riksdag, och t.o.m. i försvarsutskottet(!), där Abdirisak Waberi idag sitter? Svar på denna senare fråga skulle vara högst intressant att avkräva dessa personer, varav Mona Sahlin var en.
Den enda anledningen till att denna extrema islamist över huvud taget sitter kvar i Sveriges riksdag idag är att journalistik av icke politiskt korrekt typ är mer eller mindre bannlyst och officiellt censurbelagd i dagens svenska medialandskap, oavsett hur mycket mer uppseendeväckande och allmännyttig den är jämfört med den handplockade PK-propaganda som huvudsakligen förekommer i mainstream-media. Vi menar, för guds skull, Sveriges egen statsminister blir nästintill lynchad av denna media enbart för att ha yttrat att det finns något som heter “etniska svenskar”, då börjar man så smått förstå hur illa det egentligen ligger till.
Med avseende på reaktionerna ute i stugorna på gårdagens glimt av sanningen kan man inte göra annat än beklaga den förskräckliga situation som råder inom svensk mainstream-media idag, men det bästa man kan göra åt det är att bara fortsätta kämpa för att sanningen ska bli tillgänglig för alla en vacker dag.
Idag har du själv möjligheten att dra ditt strå till stacken på ett extra effektivt sätt, genom att just sprida denna minidokumentär medan folk fortfarande har gårdagens Uppdrag granskning i färskt minne.

Direktlänk till videon, för smidigare spridning:
http://youtu.be/wNDeeoUNvAk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar