måndag 2 juli 2012

Vård till illegala rånare och våldtäktsmän


“Betala inte för vård till dem som vistas olagligt i Sverige”

HELA VÄRLDENS SOCIALBYRÅ I torsdags proklamerade en stolt grupp bestående av två miljöpartister, en moderat och en kristdemokrat, att tiden snart är kommen då nästa kapitel i svängdörrarnas Sverige ska skrivas: sjukvård till illegala invandrare. Med andra ord urholkas det svenska medborgarskapet och blir på sikt snarare en börda. Om detta bisarra beslut skriver idag Kent Ekeroth (SD) om på SVT Debatt.
Regeringens fortsatta linje tillsammans med Miljöpartiet om att belöna brottslingar för att de har valt att bryta mot svenska lagar och regler upphör inte att förvåna även om deras bisarra linje i denna fråga är känd sedan tidigare.
Det handlar givetvis om överenskommelsen som Allianspartierna gjort med Miljöpartiet om att ge illegala invandrare – i media och av Sjuklövern krystat benämnt ”papperslösa” -skattesubventionerad vård och skattefinansierad svensk skola. Även rätten att starta företag för illegala invandrare har tidigare aviserats från Regeringen.
För det första kan vi konstatera att illegala invandrare per definition bryter mot svensk lag vilket också per definition gör dem till brottslingar. Det är nämligen inte tillåtet att vistas i landet utan tillstånd. Att då ge dessa illegala invandrare skattefinansierad och subventionerad sjukvård och skola är att belöna brottslingar. Det är till och med så att våldsmän, som dömts till utvisning för exempelvis våldtäkt, får enligt detta förslag tillgång till svensk vård och utbildning, eftersom även utvisningsdömda omfattas av förslaget. Detta är alltså Regeringens och Miljöpartiets politik.
För det andra innebär denna kafkaliknande politik att signaler sänds ut om att våra lagar och regler, som Riksdagen själv stiftat, inte är så viktiga eftersom Regeringen nu säger att det är acceptabelt att vistas här i strid med just lagen.
De förmåner och lättnader, som alltså bekostas av svenska skattebetalare, för personer som olagligen vistas i Sverige, öppnar i princip för fri invandring. Det vore mer ärligt av Regeringen om den gick ut till folket och meddelade detta. Fast det vågar de inte göra utan tar en bakväg istället eftersom att deras galna visioner saknar en bred folklig förankring.
[...]
Sverigedemokraterna har som enda parti lagt förslag i Sveriges Riksdag om insatser mot illegala invandrare, som uppgår till 10 000 – 80 000 enligt uppskattningar, vilket ökar varje dag. Bland annat att kriminalisera en handling som syftar till att dölja en illegal invandrare från rättsväsendet eller hjälpa honom eller henne att undkomma. Vi har även i vår höstbudget tillsatt 150 miljoner kronor extra till Gränspolisen för att intensifiera arbetet med att hitta och utvisa illegala invandrare.
Anledningen är mycket enkel; staten bör inte och ska inte belöna de som valt att bryta mot våra regler. Staten ska dessutom inte heller prioritera värdefulla skattepengar på invandrade brottslingar samtidigt som det skärs ner på vården och svenskar själva får betala för sådant som illegala invandrare slipper.
Relaterat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar