lördag 3 mars 2012

DEN ARABISKA VÅREN Libyska “frihetskämpar” tvingar fångar äta Khadaffis flagga

Den ryska engelskspråkiga nyhetskanalen Russia Today visar i ett inslag hur djupt rotade de demokratiska värderingarna som ska vägleda landets framtid är. Misstänkta afrikanska legosoldater från Khadaffis styrkor har tillfångatagits och samlats i en bur, fått händerna surrade bakom ryggen med buntband och tvingas äta den gamla libyska flaggan, naturligtvis under det obligatoriska Allahu Akbar-skränandet.

I Sveriges riksdag fortsätter sjuklövern mot bättre vetande att måla den så kallade arabiska våren i rosenröda färger och tala om frihet och demokrati trots att utvecklingen i praktiken går åt motsatt håll vartefter islamister tar över. Särskilt bisarrt ter sig det svenska förhållningssättet visavi just Libyen dit Sverige till och med skickade JAS Gripen-plan för att hjälpa rebellerna demokratisera landet men där nu al Qaidas flagga vajar ovanför domstolsbyggnaden i Benghazi.

Sverige tar också, som vi rapporterat om, emot påstått krigsskadade libyer för vård, ett projekt som dock snarare visat sig vara en täckmantel för rena rekreationsresor till väst där man bor på lyxhotell och festar och förstås skränar om hur stor Allah är för måttligt roade svenskar. Det är alltså kompisar till de här grabbarna som leker förnedring på hemmaplan.

Relaterat

Krigsskadade libyerna bor på Malmös dyraste lyxhotell
Knivmannen i Åhus var krigsskadad libyer
Sårade libyer får vård i Danmark – tackar med rasism och särkrav
Libyen är befriat – Al Qaida-flaggan i topp

Källa (originaltext) Avpixlat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar