onsdag 1 augusti 2012

19-årig norsk flicka gruppvåldtagen av svenska araber i Turkiet

19-årig norsk flicka gruppvåldtagen av svenska araber i TurkietDe fire unge mænd der er sigtet for voldtægten af en 19-årig norsk pige i Tyrkiet bliver her ført ind på en politistation i feriebyen Alanya. (FOTO:OZGUR YILMAZ/ALANYA-DHA)
De fire unge mænd der er sigtet for voldtægten af en 19-årig norsk pige i Tyrkiet bliver her ført ind på en politistation i feriebyen Alanya.


SENESTE OPDATERING: 31/7-12 KL. 0826
23 KOMMENTARER - TRYK FOR AT KOMMENTERE!
Størst mulig tavhed og pixellering i Sverige og Norge om dette udslag af muteret multikultur. Ekstra Bladet er lidt klarere i mælet. Svenskerne er de herrer man ser i videoen alle fra Södertälje. De var nok løbet tør for blondiner i Sveriges “Lille Baghdad,” de der kunne, er flygtet fra byen for længst, så de skiftedes til at voldtage nordmanden hele natten iflg. sigtelsen. Skal de nu håbe på tyrkisk eller feministisk, svensk retspraksis, eller er det ikke snarere hip som hap? DE er nok vredere i Tyrkiet, hvor det er en stor histore, over at få sværtet deres turistmagnet, end svensk feminisme er over at svenske gruppevoldtægter nu går på eksport. (2009: Tusentals flyr från Södertälje.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar