fredag 15 juni 2012

Kriminella Kartellen och Sebbe (är anställd hos Lugna gatan) fortsätter hota Jimmie Åkesson


Kriminella Kartellen och Sebbe fortsätter hota Jimmie Åkesson

Nytt hot
HOTBILD Avpixlat var först ut för en tid sedan där vi uppmärksammade en av medlemmarna i den tovdöva gruppen Kartellen, vars kriminella förortsgangsters fått för sig att de kan rappa. Den råndömde medlemmen Sebbe Stakset twittrade då om sina drömmar att få tortera Jimmie Åkesson. Kartellen postade även på Facebook en bild som inte kan misstolkas.

Det visade sig sedan att Sebbe jobbade på Fryshuset och många ifrågasatte lämpligheten att han skulle vara en förebild där för yngre stökiga förmågor. Vid kontakter med chefer fick man bara en axelryckning tillbaka samt att Sebbe själv visade ingen som helst ånger. Samtliga poster finns här.
Nya hot
På nationaldagen släppte gänget tillsammans med diverse vänstertomtar en singel kallad “Tystas ner”. I den har Sebbe på sig en tröja (ovanför ingressen samt nedan) som inte heller kan misstolkas.
Videon kan ses här – Vid 00:51 syns t-shirten under några frames på Sebbe.
Försäljning
Fanclub
Polisanmälan för olaga hot, telefon 114 14
Låten har även framförts i TV4 Morgon – där tre killar i kostym med grismasker (tolkas som svin) troligen ska illustrera SD:s riksdagsledamöter:
Kuriosa
Sebastian, f. 1985, växte upp i välmående villaförorten Bagarmossen och spelade fiol som liten. Då kallades han “Blöjan” för att han var så småväxt. I tonåren bestämde han sig för att bli “gangsta”, ett stadium han uppenbarligen fastnade i. Tidigare dömd bland annat till ett års fängelse för medhjälp till rån och vapenbrott samt brott mot lagen ombrandfarliga och explosiva varor. Målet handlade om en kupp mot börsnoterade värdetransportbolaget Loomis i Stockholmsförorten Aspudden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar