fredag 13 april 2012

Kortedalamisshandel: namn och bild

Göteborg På söndagseftermiddagen den 18 mars blev 61-årige Carl-Eric Cedvander brutalt misshandlad av ett gäng unga invandrarepå Kortedala torg i Göteborg.Den 28 mars greps sju unga invandrare misstänkta för misshandeln. Därefter har massmedia och tingsrätten försökt skydda de misstänktas identiteter från allmänheten. Nu kan emellertid realisten.se avslöja att de sex äldsta misstänkta är följande personer:

15-årige Homan Goli, född i Irak
15-årige Ava Bidlis, född i Sverige av irakiska föräldrar
15-årige Pedar Mahmoud, född i Sverige av syriska föräldrar
15-årige Diar Mahmoud, född i Sverige av syriska föräldrar
16-årige Hasan Kibar, född i Sverige av turkiska föräldrar
15-årige Rasti Gulli, född i Irak

De sex misstänkta är elever på Hjällboskolan i Göteborg. Enligt uppgifter i flera media ska de ha skrutit om misshandeln av Carl-Eric Cedvander för andra ungdomar i Göteborgs nordöstra områden.

Homan Goli

Var en av fyra som häktades den 1 april 2012. Den 12 april 2012 beslutades att häktningen av honom skulle hävas. Han är nu placerad på Fagareds ungdomshem.

I april 2011 misstänktes Homan Goli för skadegörelse av en spårvagn och i augusti 2011 inkom en anmälan till socialtjänsten med anledning av misstanke om misshandel, olaga hot och tillgrepp av moped. Föräldrarna ansågs kunna hantera situationen och utredningen avslutades i januari 2012.

Ava Bidlis

Var en av fyra som häktades den 1 april 2012. Den 12 april 2012 beslutades att häktningen av honom skulle hävas. Han är nu placerad på Margretelunds ungdomshem.

Ava Bidlis har inte tidigare varit misstänkt för något brott.

Pedar Mahmoud

Var en av de som inte häktades. Han har i förhör påstått att han endast var vittne till den grova misshandeln. Pedar Mahmoud är inte tidigare känd av socialtjänsten.

Diar Mahmoud

Var en av fyra som häktades den 1 april 2012. Diar Mahmoud sitter alltjämt häktad. Föräldrarnas juridiska ombud har inte lyckats få tag på föräldrarna, så deras inställning till omhändertagandet av sonen är oklar.

Hasan Kibar

Var en av fyra som häktades den 1 april 2012. Sitter alltjämt häktad.

Rasti Gulli

Var en av dem som inte häktades. Han är inte tidigare känd av socialtjänsten. Sitter placerad på SIS behandlingshem Fagared.

Realisten

11 kommentarer:

 1. Det är sånna här små barn som sätter standarden för hur korkade våra svenska barn skall bli i framtiden, då de rimligen måste hävda sig. Detsamma gäller i Norge har vi sett.

  SvaraRadera
 2. Dessa individer är kurder och inget annat.

  SvaraRadera
 3. Tydliga tecken att vi svenskar är för naiva emot invadrare det kommer bara att fortsätta när ing krav ställs på invandrare
  döms de se till att utvisa hela famlijenrna så skicka signaler tillandra med problem och föräldrana tar ansvar

  SvaraRadera
  Svar
  1. din inlägg är ju tyvärr ganska meningslöst och hets mot folkgrupp att dra alla över samma kam och straffa föräldrarna genom att utvisa dem är helt fel ... vad ska man göra i fallet om det var en svensk familj de handla om? ska vi utvisa dom åxå? tror inte du skulle ha samma åsikt där.

   med detta svar menar jag inte att de ska gå ostraffade är det så att det finns bevis på att de var just dem som gjorde det (vilket det verkar vara) så ska dem straffas på samma sätt som alla andra svenska medborgare

   Radera
  2. Nej ditt inlagg ar mer meningslost. Kan man som svensk inte fa yttra sig alls utan att bli kallad rasist eller hets mot folkgrupp?? Vad bidrar alla dessa invandrare med forutom kriminalitet

   Radera
 4. det är aldrig svenskar son ligger bakom sånt här! skicka tillbaks djuren till bergen, kurd jävlar. Dem kommer hit och våldtar Sverige men blåögda idioter som du försvarar dem och snackar om jämställdhet, det är just det som är felet! / arg IRANIER

  SvaraRadera
 5. Men ta in flera av dom här JÄTTETREVLIGA utlänningarna som en del dårpolitiker tycks tro? Dom fiskar bara efter sina väljare skiter totalt i vad SVENSKAR betyder för Sverige,Fy Fan va fega politiker är här...

  SvaraRadera
 6. Helt fel att säga något illa om en hel folkgrupp pga. att några idioter förstör. Är själv kurd och jag blir så jävla besviken men jag vet att det finns fler som mig därute (långt ifrån alla) som inte är dumma i huvudet och påverkar andra människor på ett negativt sätt. Men var inte så jävla snälla mot alla invandrare bara för att de är invandrare! Ingen särbehandling, alla ska behandlas på lika villkor!
  Och vem fan släpper in människor med stulna Canada Goose och sådana frisyrer, snälla! Alla ser likadana ut...
  Jävla idioter som gör detta förresten! Var de än kommer ifrån!

  SvaraRadera
 7. Jävla idioter! skiter fan vart du kommer ifrån kör ut alla svin som beter sig så! sett fan flera idioter inte bara 15 åringar utan även folk runt 25 som borde visas ut (svenska och utländska!) vill fan bara bli av med svinen som misshandlar och förstör. Släng ut skiten!

  SvaraRadera
 8. ja säga wallah hon svär!

  SvaraRadera