fredag 22 mars 2013

Medierna förvrider och förvränger vår verklighetsuppfattning genom att försöka styra in oss på vänsterns tankesätt

Medierna förvrider och förvränger vår verklighetsuppfattning genom att försöka styra in oss på vänsterns tankesätt.


Enligt den mot Irakkriget starkt kritiska organisationen Iraq Body Count dödades nära 4600 civila i Irak under 2012 i politiskt våld. Till det kommer 600 mord. Det innebär totalt mindre än 17 döda per 100.000 invåndare. Det kan jämföras med vänsterns älsklingsland Venezuela under socialisten Hugo Chavez. Här uppgick antalet mördade till 45 döda per 100.000 invånare och år. I socialisternas paradis mördas alltså nästan tre gånger fler än i shiitiskt dominerade Irak.
Intressant är att i ANC:s Sydafrika uppgår våldet till 34 mördade per 100.000 invånare och år — nästan dubbelt så många som i Irak. Jamaica hade 52 mördade per 100.000 invånare och år. Nästan fyra gånger så mycket våldsam död som i Irak.
Detta ger en världsbild som vi inte alls känner igen oss i, eller hur?
Varför? Därför att medierna förvrider och förvränger vår verklighetsuppfattning genom att försöka styra in oss på vänsterns tankesätt. Det sker genom valet av vad som är nyhet och, framför allt, vad som inte blir det. Genom att ständigt visa bilder på blodiga gator i Bagdad men aldrig från Sydafrika eller Venezuela kan medierna upprätthålla bilden av att USA ställer till våld, medan vänstersamhällen är fredliga och trygga.
För övrigt, i USA uppgår det dödliga våldet till färre än fem mördadeper 100.000 invånare och i Sverige en mördad per 100.000 invånare. Statistiken är långt ifrån exakt men ger ändå en bild av förhållandet mellan länderna.
Den kapitalistiska västvärlden är alltså, föga förvånande, också den tryggaste.

7 kommentarer:

  1. Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
    (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
    (2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
    (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
    (4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
    (5) Hvis du vil ha et barn.
    (6) Du vil være rik.
    (7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
    (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
    (9) du vil ha en kone / ektemann

    SvaraRadera
  2. Hei, jeg er veldig spent på å finne Dr.Amiso, som hjelper meg med å gjenopprette livet mitt, dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til en mann som hjalp meg. Jeg heter Agnes Lucas, Am fra Drammen Norge. Livet mitt er tilbake etter seks års ekteskap, mannen min forlot meg og to barn. Jeg følte at livet mitt var nesten over og falt fra hverandre. Takk til Dr.Amiso som jeg møtte på nettet. En trofast dag, mens jeg søkte på Internett, så jeg etter en perfekt stavebeslag som kunne løse problemene mine. Jeg fant en serie vitnesbyrd om akkurat denne veiviseren. Noen mennesker vitnet om at han brakte eks-kjæresten tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmor, noen vitnet om at han kan kaste en spell for å stoppe skilsmisse, og så videre. Det var et bestemt vitnesbyrd jeg så, det var en kvinne som het Anna, vitnet om hvordan Dr.Amiso brakte henne tilbake til sin tidligere kjæreste på mindre enn tre dager, og på slutten av vitneforklaringen droppet e-postadressen til Dr.Amiso. Etter å ha lest alt dette, bestemte jeg meg for å prøve Dr.Amiso. Jeg kontaktet ham og forklarte problemet mitt. På bare tre dager henvendte mannen min meg. Vi løser problemene våre, og vi er enda lykkeligere enn før. Dr.Amiso er virkelig en begavet og talentfull mann, og jeg vil ikke publisere den fordi den er en fantastisk mann ... Hvis du har et problem og leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapsproblemer, Vil du bli kjent i verden, vinne rettsaker, ditt selskap nekter å betale deg, alle slags problemer i det hele tatt gråt, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin best. vennligst kontakt Dr.Amiso på: herbalisthome01@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til sjef Eli Mark som hjelper meg .... Jeg er Ann Earnis fra Nord-Carolina USA. ved hjelp av dette stavebeslag, mannen min som utelatt meg i løpet av de siste tre årene, kom tilbake, til slutt møtte jeg denne mannen på et bloggsted som var postet av en av kundene for å få hjelp, jeg forklarte alt for ham og han fortalte meg om en stavebeslag som han visste om, og han ga meg whatsapp for å skrive til stavebeslag for å fortelle ham om mine problemer. På bare 2 uker kom mannen min tilbake til meg. Jeg vil bare si takk til denne sannferdige og oppriktige stavekasteren, sir alt du fortalte meg har skjedd og takk sir. Vær så snill, jeg vil fortelle alle som leter etter en løsning på deres problem, om å snakke med dette stavebeslag, han er ekte, han er mektig, og uansett hva stavekasteren forteller er hva som vil skje, fordi alt det som stavebeslageren fortalte meg kom å sende. Du kan kontakte ham på: whatsapp + 2349015088017, e-post: markmonroy869@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til sjef Eli Mark som hjelper meg .... Jeg er Ann Earnis fra Nord-Carolina USA. ved hjelp av dette stavebeslag, mannen min som utelatt meg i løpet av de siste tre årene, kom tilbake, til slutt møtte jeg denne mannen på et bloggsted som var postet av en av kundene for å få hjelp, jeg forklarte alt for ham og han fortalte meg om en stavebeslag som han visste om, og han ga meg whatsapp for å skrive til stavebeslag for å fortelle ham om mine problemer. På bare 2 uker kom mannen min tilbake til meg. Jeg vil bare si takk til denne sannferdige og oppriktige stavekasteren, sir alt du fortalte meg har skjedd og takk sir. Vær så snill, jeg vil fortelle alle som leter etter en løsning på deres problem, om å snakke med dette stavebeslag, han er ekte, han er mektig, og uansett hva stavekasteren forteller er hva som vil skje, fordi alt det som stavebeslageren fortalte meg kom å sende. Du kan kontakte ham på: whatsapp + 2349015088017, e-post: markmonroy869@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Jeg har god informasjon til alle på dette forumet. Har du hørt om en stavebesetning som heter Dr Ogundele? Denne mannen brakte mannen min tilbake som forlot meg i 7 år bare på 24 timer med kreftene, jeg heter Isabella. Han er ekte, kontakt ham på sin WhatApp eller Viber Chat: +27638836445. Han er mektig.

    SvaraRadera
  6. du vil hente tilbake din ekskjæreste, kjæreste, mann eller kone eller en av dine kjære, hvis du trenger åndelig oppmerksomhet, føler du at ting ikke går bra med deg, og du trenger hjelp til å endre ting, med hjelp av denne fantastiske Tryllekunstner, great Love spell caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem du tror du står overfor. bare ta kontakt med ham med følgende detaljer! e-post chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljene kan du nå ham, og han er alltid der og klar til å hjelpe deg med å løse problemet ditt for livet. Jeg fant ham da jeg trengte hjelp til å gjenvinne mannen min som forlot meg og gikk bort med en annen kvinne i flere måneder, ved hjelp av Chubygreat Stavearbeid kunne jeg bringe ham tilbake, og vi lever sammen lykkelig etter. tusen takk for hjerte, må Gud fortsette å øke styrken og gi deg visdom.

    SvaraRadera
  7. du vil hente tilbake din ekskjæreste, kjæreste, mann eller kone eller en av dine kjære, hvis du trenger åndelig oppmerksomhet, føler du at ting ikke går bra med deg, og du trenger hjelp til å endre ting, med hjelp av denne fantastiske Tryllekunstner, great Love spell caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem du tror du står overfor. bare ta kontakt med ham med følgende detaljer! e-post chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljene kan du nå ham, og han er alltid der og klar til å hjelpe deg med å løse problemet ditt for livet. Jeg fant ham da jeg trengte hjelp til å gjenvinne mannen min som forlot meg og gikk bort med en annen kvinne i flere måneder, ved hjelp av Chubygreat Stavearbeid kunne jeg bringe ham tilbake, og vi lever sammen lykkelig etter. tusen takk for hjerte, må Gud fortsette å øke styrken og gi deg visdom.

    SvaraRadera