torsdag 3 januari 2013

Invandrare hotade och slog personal på Erikshjälpen


Invandrare hotade och slog personal på Erikshjälpen

FULMEDIA Personalen på välgörenhetsorganisationen Erikshjälpens butik i Säffle tvingades på onsdagen utlösa överfallslarmet sedan de blivit hotade och slagna av en man och en kvinna av utländsk härkomst som trängt sig in i lokalerna innan man öppnat.
Väktare och polis lyckades snabbt gripa gärningsmännen, något som gammelmedia dock inte kan ta åt sig någon ära för då man gjort sitt politiskt korrekta bästa genom att mörka signalementet. På polisens hemsida kan man bland annat läsa att kvinna bar slöja. I exempelvis SVT:s nyhetsnotis har den uppgiften “tappats bort”..

1 kommentar:

 1. Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
  (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Du vil være rik.
  (7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
  (9) du vil ha en kone / ektemann

  SvaraRadera