söndag 7 oktober 2012

Nej till muslimska böneutrop


Nej till muslimska böneutrop


Author: 
Dispatch International

Skriv under vår protestlista!

Allah är inte stor – varken i Botkyrka, Sverige eller Europa
Ismail Okur från moskén i Botkyrka försäkrar att de muslimska böneutropen kan jämställas med de kristna kyrkklockorna som var varit en del av svensk och europeisk kultur i tusen år.
Han vet förstås mycket väl att det inte är sant och att böneutropen är, och har alltid varit, en manifestation av muslimsk överhöghet över kristna, judar och alla andra som islam definierar som otrogna och gudsförnekare.
Han vet också att områden som accepterar denna islamiska maktdemonstration varje fredag och snart fem gånger om dagen, därmed har tillkännagivit att de har kapitulerat för islam, och att de icke-muslimska invånarna följaktligen har funnit sig i ett liv som dhimmier, det vill säga rättslösa som måste foga sig i muslimsk dominans.
Det börjar i Botkyrka, men kommer snart att sprida sig till hela Sverige och därifrån till resten av Europa och hela Västvärlden om vi inte säger nej.
Allah är inte stor – inte i Botkyrka, inte i Sverige och ingen annanstans i världen.
Och vi är inte dhimmier som lägger oss platt för en ideologi som under 1400 år har ödelagt vartenda ställe på jorden, där den har fått fotfäste.
Nej till muslimska böneutrop, överallt där man försöker genomtrumfa det!
Om du håller med oss, så skriv under här.

Vänligen skriv under senast 31 oktober. Därefter överlämnar vi protesten till ansvariga myndigheter i Botkyrka kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar